Köket på Stenudden börjar ta form

/webstorage/wp content/blogs.dir/46/files/2015/05/Köksrenovering3

Visst, det är en hel del arbete kvar i det nya köket på Stenudden, men efter några hundra arbetstimmar ser det ut så här nu. Idag kom bl a taklisterna på plats och under veckan dras ny el till alltsammans. De större saker som återstår se’n är montering av diskbänk inklusive vatten och avlopp, fler hyllor ska på plats i skafferiet, den nygamla vedspisen ska anslutas och värmeskyddande block monteras på sidorna. Se’n ska elspisen och skåpen på sidorna av vedspisen monteras. Och så är det en del lådor kvar att montera ihop och se’n ska alla luckor, lådor och handtag på plats. Och så målning av foder. Och en del annat…

Kakelsättning kanske kan ske under sommaren och målning av golvet får antagligen dröja till efter säsongen. Men ju fler som hjälper till nu, desto snabbare blir köket användbart. Helgerna 23-24 och 30-31 maj är det arbets- och städhelg på Stenudden. Välkommen då.

/webstorage/wp content/blogs.dir/46/files/2015/05/Köksrenovering

/webstorage/wp content/blogs.dir/46/files/2015/05/Köksrenovering2

/webstorage/wp content/blogs.dir/46/files/2015/05/Köksrenovering4