Välbehövlig renovering av verandafönstren på Stenudden

Dags att bygga ställning. Virket är redan oljat, grundat och färdigmålat en gång.

Under arbetshelgen den 15-16 juli blev en hel del saker gjorda – gavelmålning, fönstermålning, gräsklippning, slyrensning, väggrus, gjutning av fundament för volleybollstolpe och mycket annat.

Ruttet mot söder…

Inte minst renoverades fönsterpartiet mot sjön, där en del virke behövde bytas ut och målas. Arbetet påbörjades några dagar innan med hämtning och oljning + målning av virke. Under lördag-söndag sattes en byggställning upp och fönsterinfattning med mera byttes ut och slutmålades. På en dryg vecka hade huset fått en ansiktslyftning och ställningen var borta. Känns bra. Här finns lite bilder från fönsterrenoveringen.

Maskerat och klart för sista strykningen.